Module
  
  
 
Name: MusicWinx 
Adress: musicwinx.bloger.hr 
Staff: Željka.
Opened: 09.01.2011.
Design: version 1# StartOver 
Designed by: Željka
Blog
srijeda, veljača 6, 2013
Prvo oprostite što nisam dugo pisala, ali napokon je došao dan da napišem pravi post, vezan za Winx Club. U ovom postu ću vam pisati o transformaciji Harmonix i o tome ćemu ona služi. Pa da počnem. Laughing
Harmonix transformacija je transformacija koju su winx-ice dobile u 5. sezoni, tocnije u 6. epizodi te sezone. Prije Harmonixa winx-ice su imale Believix koji je jako močna transformacija i winx-ice posaju još jače jer sve više ljudi vjeruju u vile. Ali ta transformacija nijebila dovoljno jaka pod vodom, winx-ice su se teže kretale i napadi im nisu bili toliko učinkoviti. Zbog Tritanusa koji se stalno kreće pod vodom winx-ice su morale dobiti Sirenix da bi ga pobijedile. Prvi zadatak da bi dobile sirenix bio je da pronađu "Knjigu Sirenixa" koju uskoro i pronalaze zahvaljujući Tecni i njezinoj tehnologiji. Kad su napokon našli knjigu sirenixa, došao je novi problem, a taj problem je bio knjiga, nisu je mogli otvorit. Faragonda im je objasnila opasnosti sirenixa i da će izgubit svoje moći ako ne dobiju sirenix na vrijeme. Poslala ih je na neko natjecanje koje se pobjedili i kao nagradu dobili neki dar koji može otkljućat zaključane stvari. Pomoću tog su otvorili knjigu sirenixa i počele potragu za sirenixom. Dobili su sirenix kutiju i u svakoj kutiji ima sirenix čuvarica od koje mogu tražit pomoć oko potrage za sirenixom. Čuvarice sirenixa dale su winx-icama Harmonix, jer ova potraga će se dešavati pod vodom, a harmonix je jak pod vodom za razliku od believixa.

Harmonix je pod transformacija pomoču koje traže sirenix dragulje. Trebaju nać dragulje samopouzdanja, empatije i hrabrosti. Uglavnom te dragulje pronalaze pod vodom a kao što sam već rekla Believix je slab pod vodom, to je jedan od važnijih razloga zašto su dobile Harmonix. Još jedan razlog je bio što Tritanus daje Trix-icama sve veću moć što postaje Winx-icama teže da se bore protiv njih u Believixu. Dragulje pronalaze pomoću knjige sirenixa koja im daje zagonetke koje moraju riješit da bi našle te dragulje.

Sirenix dobivaju ulaskom u beskonačni ocean. Kada se nalaze u beskonačnom oceanu animacija se mijenja iz 2D u 3D, ali čim se vrate opet u magix ponovo su u 2D animaciji. 

Slike od Winx-ica u harmonix-u:Transformacija:

Bloom, Aisha i StelleFlora, Musa i TecnaToliko od mene za sad, nadam se da vam se post svidio i da ćete ga komentarisat pozitivno hehe...

By:musicwinx @ 09:39 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.